fbpx
Harri Salo YouTube profiilikuva

Suuri sähköautojen kulutustesti videot

Harri Salo ja Jaakko Leppo järjestivät 24.4.2022 epävirallisesti maailman suurin sähköautojen kulutustestin, jonka suorittivat aivan tavalliset autoilijat. Laturille.com ei ollut mukana tässä tapahtumassa, mutta jakaa Harri Salon videot, jotka tarjoavat erittäin hyvää dataa ja tietoa sähköautojen todellisesta kulutuksesta, toisin kuin ilmoitetut WLTP-arvot. Harrin videot ovat rautaa, eivätkä petä tälläkään kertaa!

Videoita on kolme ja ne löytyvät alta julkaisu järjestyksessä:
1. Tunnelmia sähköautojen SUURESTA kulutustestistä! Mukana 57 sähköautoa ja 92 sähköautoilijaa!
2. Suuri sähköautojen kulutustesti, 57 auton TULOKSET, 7280 testikilometriä!
3. Suuren sähköautojen kulutustestin jälkipyykki

24.4. järjestettiin epävirallisesti maailman suurin sähköautojen kulutustesti, jonka suorittivat aivan tavalliset autoilijat. Tällä videolla tunnelmia tapahtumasta, tuloksia seuraavilla videolla!
Suuri suomalainen sähköautojen kulutustesti järjetettiin sunnuntaina 24.4. Honkarakenteen mökkikylä tapahtumakeskuksena. Tapahtumassa oli mukana 57 sähköautoja ja testin aikana ajettiin yli 7280 testikilometriä! Tapahtuman tarkoitus oli kerätä mahdollisimman paljon dataa eri automerkkien ja mallien kulutuksista samoissa olosuhteissa, jotta ne olisivat paremmin vertailukelpoisia ja todellisempia kuin Autonvalmistajien kertomat WLTP lukemiin.
Tuhti tietopaketti sähköautojen kulutuksesta! Jaakko Lepon, Janne Tapion ja Tuukka Heikkilän kanssa pureskellaan Suuren Sähköautojen kulutustestin tuloksia. Videolta selviää myös mikä on WLTP-kulutus, paljonko sähköautot keskimäärin kuluttaa, paljonko maksaa ajaa 100km sähköllä tai bensalla, paljonko peräkärry lisää kulutusta ja paljonpaljon muuta!

Hienoa työtä Harri ja Jaakko!

Jätä kommentti