fbpx

Suomen HALVIN 11kW latauslaite voimavirtaan

Suomi on yksi maailman edistyneimmistä maista kun puhutaan liikenteen sähköistymisestä, sähköautokannan kasvaessa kovaa vauhtia. Sähköautojen kotilataus onkin pääasiallinen lataustapa suurimmalle osalle sähköautoilijoista ja latauslaitteiden valikoima kasvaa jatkuvasti. Tähän mennessä voimavirtaan kytkettävien latauslaitteiden hinnat ovat pyörineet haarukassa 400-1200€, mutta nyt siihen on tullut muutos!

Laturille.shop tuo ensimmäisen alle 300€ hintaisen latauslaitteen markkinoille huhtikuussa 2023: Platinet 11kW latauslaite, ennakkotilaajille hintaan 279€!
Kyseessä on Suomen halvin 11kW latauslaite, eikä siinä vielä kaikki: Laitteen mukana tulee suko-adapteri ja kätevä säilytyskassi.

Platinet 11kW latauslaite on CE-hyväksytty ja sillä on DoC-todistus. Laitteessa on Type2-pistoke ja se sopii erinomaisesti sähköautojen lataamiseen niin kotona kuin matkoilla. Latausteho on säädettävissä (10, 13, 16 A) ja on maksimissaan 11 kW. Latauskaapelin pituus on noin 5 metriä.

Ensimmäisten laitteiden LED-näytön toiminnot eivät softabugin takia toimineet kuten pitäisi, mutta nyt asia on kunnossa uuden softapäivityksen ansiosta ja jatkossa toimitettavat laitteet ovat aina uudelle ohjelmistolla varustettuja.

LED-näytöltä näkee näppärästi reaaliaikaisen lataustehon kilowateissa (kW), jonka lisäksi laitteessa on kWh-mittari, joka nollaantuu jokaisen latauksen välissä. Latausaika näytetään tunneissa tai tunnin kymmenyksissä (mikä on kieltämättä hieman epäloogista).

Platinet 11kW latauslaite ei vaadi sähköasennusta, sillä se liitetään suoraan CEE 3×16 A / 400 V -voimavirtapistokkeeseen. Laitteessa on myös Type A AC vikavirtasuoja ja DC vikavirtasuoja, joka lisää turvallisuutta. Latauslaite on melko kevyt ja monikäyttöinen, joten se sopii erinomaisesti niin kotiin kuin matkallekin.

Platinet 11kW latauslaite on tarjouksessa ennakkotilaajille huhtikuun ’23 loppuun asti, joten jos etsit edullista vaihtoehtoa sähköautosi lataamiseen, tämä voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Linkki Laturille.shop tuotesivulle: https://laturille.shop/products/platinet-11kw

Toimitukseen kuuluva säilytyskassi on asiallinen ja pitää “letkun” siististi kasassa autossa.
Mukana tuleva suko-voimavirta adapteri mahdollistaa lataamisen tavallisesta suko-pistorasiasta. Sesko ry:n suositus suko-lataamiseen on 8A.
DoC -todistus, eli Declaration of Conformity.

Jätä kommentti

Ajatus aiheesta “Suomen HALVIN 11kW latauslaite voimavirtaan”