fbpx
Defa econnect Type 2-latauskaapeli

Defa eConnect Type2-latauskaapelit

Lyhyt esittely eConnect kaapelista LaturilleCom YouTube-kanavalla.

Tutustuin lyhyesti Defan uusiin eConnect Type2-latauskaapeleihin, josta video yllä.

Defa eConnect Type2-latauskaapelista on neljä eri versiota ja kustakin kaksi eri pituutta (5m ja 7,5m):
1 x 20A = 4,6 kW
1 x 32A = 7,4 kW
3 x 20A = 13,8 kW
3 x 32A = 22 kW

eConnect kaapelit ovat kestäviä, helppoja käsitellä ja sopivat myös koville pakkasille, koska ne eivät jäykisty pakkasella kuten monet muut kaapelit.

Lainaus valmistajan sivuilta:

Suorituskykyinen, kestävä ja helppokäyttöinen latauskaapeli kaikkiin olosuhteisiin. eConnect-kaapelit sopivat kaikkiin ajoneuvoihin, jotka on varustettu Type 2 -latausliitännällä.

Valmistettu pohjoismaisiin olosuhteisiin:

eConnect-kaapelit pysyvät pehmeinä ja joustavina kovallakin pakkasella. Tämä ominaisuus tekee kaapelin käytön, rullaamisen ja varastoinnin helpoksi myös talvella. Liittimet ja materiaalit on suunniteltu kestämään vaihtelevia lämpötiloja, kosteaa säätä ja päivittäisessä käytössä tapahtuvaa kulumista.

Käyttäjäystävällinen:

eConnect-kaapelit ovat kevyitä, ja niissä on ergonominen ja universaali muotoilu. Latausaseman ja ajoneuvon pistokkeilla on erilaiset kulmat, jotta latauskaapelin kiinnittäminen latausasemaan ja autoon on helppoa.

Kestävä:

Kestävät kaapelit ja liittimet on tehty pitkäaikaiseen käyttöön. Älykkään suojatulpan lisäksi kaapeli on valmistettu kestämään kulumista, lämpöä ja kosteutta.

Älykäs suojatulppa:

Kätevällä kiristettävällä hihnalla kiinnitetty suojatulppa estää veden ja lian kulkeutumisen pistokkeeseen, ja pitää suojatulpan irti ajoneuvon pinnalta.

Ympäristöystävällinen:

eConnect-kaapelit ja pistokkeet ovat 100 % kierrätettäviä. Useimmissa muissa latauskaapeleissa on tulpat, jotka on täytetty erityyppisillä synteettisillä hartseilla. Tämä suojaa komponentteja kosteudelta ja pölyltä, mutta vaikuttaa myös komponenttien ja materiaalien erottamista ja kierrättämistä. Me DEFA:lla käytämme uudempaa menetelmää, jonka ansiosta kaikki materiaali voidaan kierrättää.

Lisävarusteet

eConnectiin on saatavana laaja valikoima lisävarusteita, joiden avulla latauskaapelisi käyttö, varastointi ja kuljetus on helpompaa.

eConnect-latauskaapelin mukana tulee aina hihna, joka pitää kaapelin siististi kasassa silloin kun se ei ole käytössä.

Saatavana on myös lukittava eConnect-seinäteline, joka suojaa varkauksilta, kosteudelta ja pölyltä. Lisäksi se helpottaa latauskaapelin varastointia. Voit ostaa kaapelillesi myös tyylikkään kaapelipussin tai -laukun.

Tekniset tiedot

DEFA on sertifioitu sekä standardien IATF 16949:2016, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 että OHSAS 18001:2007 vaatimusten mukaisesti.

Sertifiointi:

  • IEC 62196-1
  • IEC 62196-2
  • IP44

Käyttölämpötila: -40°C to +55°C

Kierrätys: Sähkölaiteromu, SER

Linkki valmistajan sivuille: https://www.defa.com/fi/tuote/econnect-latauskaapeli/

Jätä kommentti