fbpx

WALLe latauslaite 3-vaihe 11kW

WALLe-tuoteperhe on Suomalaisen Trafomic Oy:n kehittämä ja valmistama. Tässä 11kW laitteessa on kiinteä 5 metriä pitkä Type2-latauskaapeli, sekä kiinteä voimavirtakaapeli, jonka ansiosta asennus on todella nopea. Saatavilla on myös malli, jossa ei ole kiinteää voimavirtakaapelia, joten sen asentaminen vaatii sähkömiehen. WALLe:n voi tilata myös Type1-liittimellä.

Ensi vaikutelma on todella vakuuttava, suorastaan jämäkkä, sillä runko, kotelo ja kaapelikoukku on metallia! Tässä on sitä perinteistä taattua Suomalaista laatua ja tekemisen meininkiä, pistää hymyilyttämään 🙂

Tässä video WALLe 11kW-latauslaitteesta.

Asentamisen helppous!

WALLe tulee asentaa voimavirtarasian välittömään läheisyyteen siten, että voimavirtakaapeli ylettyy helposti rasiaan. Kiinnitys tapahtuu neljällä ruuvilla, kaksi ylös ja kaksi alas. Kun ylemmät ruuvit on kiinni seinässä, voidaan WALLe nostaa niiden varaan.

Kotelon kansi on kiinni neljällä ruuvilla ja kannen voi ottaa irti jo ennen ripustusta. Kotelo kannattaa avata varovasti, sillä kannen sisäpuolella on maajohto, joka pitää irroittaa! Myös kotelon yläosassa (sisäpuolella) olevat ruuvireikien tulpat voi ottaa irti etukäteen, jotta ruuvit saa kiristettyä kunnolla (tulpat pitää myös laittaa takaisin paikoilleen). Sitten kiinnitys ruuvit alapuolelle, kotelo kiinni, jonka jälkeen töpseli seinään ja asennus on valmis!

Huomion arvoista on se, että WALLe sisältää A- ja B-tyypin vikavirtasuojat!

Käyttäminen

Käyttäminen on helppoa ja suoraviivaista – ei turhia kikkailuja: Johto kiinni autoon ja lataus alkaa! WALLe:ssa on kaapelille säilytyskoukku, johon sen saa nätisti ja helposti roikkumaan.

Vasemmasta kyljestä löytyy kaksi valitsinta: Ampeerien säätö 16A tai 8A, sekä vikavirtasuojan testaus. Tarkennuksena tuo 16A on tietysti 3x16A ja 8A on 3x8A. Mikäli autossasi on 7,4kW (1x32A) AC-laturi ja haluat ladata kotona tuolla teholla niin tutustu tähän WALLe -latauslaitteeseen, joka yhdistää kaksi 16A vaihetta yhdeksi 25A tai 32A vaiheeksi!

Jos olet etsimässä latauslaitetta, josta löytyy kaikki mahdolliset Wifit ja dingendongelit niin WALLe ei ole sinua varten. Jos taas etsit luotettavaa, laadukasta ja helppokäyttöistä lataus laitetta, on WALLe loistava valinta – myös design on suomalaiseen tapaan suoraviivaisen tyylikäs ja pelkistetty.

Mikäli kaipaat lisätietoa sähköauton sisäisestä laturista ja AC-latauksesta niin tutustu ihmeessä tähän artikkeeliin: “Auton sisäinen AC-laturi ja lataustehot”

Hinnat ja tekniset tiedot

Walle latauslaitteet voit ostaa Laturille.shop verkkokaupasta!

Walle latauslaitteet Laturille.shop verkkokaupassa!
Walle latauslaitteet Laturille.shop verkkokaupassa!
Tekniset tiedot valmistajan tuotesivulta:
https://wallelaturit.fi/product/716/walle–sahkoajoneuvon-latauslaite-11kw-type2

Plussat ja miinukset

Type2-liittimen “suojakorkki” pitää pölyn, lumen ja veden pois liittimestä.

+Helppo asentaa, ei tarvita sähkömiestä (kiinteä voimavirtajohto)
+Helppo käyttää
+Laadukas, kotimainen tuote!
+A- ja B-tyypin vikavirtasuojat sisäänrakennettuna
+Kiinteä kaapelikoukku – helpottaa elämää
+IP54 suojattu – kestää taivasalla kesät ja talvet
+5m kaapeli
+Type2-liittimessä “suojakorkki” mukana

-Virransäätö vaihtoehtoja vain kaksi: 16A ja 8A
-Hienoudet puuttuu: Ei ajastimia, Wifiä, etäohjausta, kuormanhallintaa yms.
-Ei kWh-mittaria (As Oy käyttöä ajatellen)

Kiitos Trafomic Oy testilaitteen lainasta!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *